Welk Alarmsysteem Past Het Best Bij U‎

Huis Beveiligen Met Jablotron

Je leest het vaak in het nieuws: er worden veel inbraken gepleegd. Je huis beveiligen is dus geen overbodige luxe. Misschien dat je vroeger in dorpen nog wel je huis kon verlaten zonder de deur op slot te doen, is het nu verstandig om als je langere tijd weggaat goed na te denken over je huis beveiligen. Dit hoeft niet extreem duur te zijn. De meeste mensen hebben geen miljoenen in hun huis verstopt, dus laten we er vanuit gaan dat de beveiliging ook geen fortuin hoeft te kosten.

Euh…. Dat kan echt ALLES zijn hoor :-/. Vooral omdat het in Frankrijk is, heb ik veel te weinig info vrees ik :-(. Blokkeren die mannen bepaalde IP-ranges? Staat hun router wel toe dat je er door breekt? Kan je het veranderen van het IP-adres vertragen? En zo kan ik nog wel een paar tiental vragen naar boven halen :-). Ken je niemand in Frankrijk met dezelfde provider die iets van netwerken kent om je te helpen anders? De oplossing mag je uiteraard hier ook posten dan, het kan maar helpen voor andere mensen! Wat ik wel lees is dat de aansluitingen,zoals de winkel doorgaf,niet echt kloppen met wat op de site staat.

Om 08u30 werden de kinderen van de klas van juf Marijke samen met directrice Brigitte Ottoy door de schoolbus afgezet aan het hoofdcommis-sariaat te Zottegem, dit was het begin van een dag vol verrassingen. Inspecteur Kristof Baeyens- wijkagent en motard binnen de politiezone -gaf een woordje uitleg over de kledij en wat de uitrusting aan de dienst-gordel van een politieman is (handboeien, politieradio, wapenstok,…) en voor wat het kan gebruikt worden. Daarna volgde een hondendemonstratie , gebracht door Pascal Buyse en zijn team, allemaal hondengeleiders uit de politiezone Brussel- Zuid.

Doordat de verschillende alarmsystemen elk hun eigen functie en specifieke toepassingen hebben, is het belangrijk af te wegen welke eisen u stelt aan het alarmsysteem. U moet bijvoorbeeld kiezen tussen alarmsystemen met een sirene of met een stil alarm, of tussen alarmsystemen met of zonder een bewegingssensor. Hieronder vindt u een opsomming van enkele elementen waartussen u een keuze moet maken, om het vinden van het juiste alarmsysteem te vergemakkelijken.

Eens de dienst geactiveerd, zal elke persoon die uw kind in moeilijkheden vindt, het telefoonnummer van HALLO OUDERS kunnen bellen dat vermeld staat op de achterzijde van het Kids-ID. Vanaf dat moment wordt het eerste nummer uit de oproeplijst gebeld. De kaart ziet er voor alle politieambtenaren hetzelfde uit, ook als ze van een andere politiezone afkomstig zijn. Er wordt enkel een kleuronderscheid gemaakt tussen de legitimatiekaart van een politieambtenaar en een agent van politie. Lijken bepaalde zaken of handelingen verdacht, neem dan contact op met het hoofdcommissariaat of de politiepost of bel het noodnummer 101.

Advertisements